Тренінги та лекції для батьків у школі “Відкриті крила”.

У навчальному процесі нашої школи, як правило, батьки учнів беруть безпосередньо активну участь. Не тому, що це обов’язково, а тому, що приємно і корисно всім учасникам освітнього процесу. Ми з радістю приймаємо всі ідеї і намагаємося, щоб батьки наших дітей також навчалися тому, що їм цікаво. 

Так, 16 та 18 серпня у школах на Оболоні та Борщагівці, відбулися лекції на тему “Середня освіта у нашій державі і за кордоном”. Це лекції для батьків, які хочуть дати своїй дитині якісну освіту, навчити її розуміти себе та Всесвіт, ефективно взаємодіяти з оточуючими. На лекції ми говорили про види освіти, особливості альтернативних методів, сучасних задач освіти, реалій та побажань. 

13 вересня на Борщагівці на лекції “Що таке дитяча соціалізація?” ми говорили с батьками на тему соціалізації дітей, обговорювали актуальні питання: чи потрібна дитині соціалізація, як зробити так, щоб вона була ефективною? Розглядали особливості комунікації у дитячому колективі. А вже 15 вересня, у філіалі на Оболоні, відбувся практикум для батьків  – ми створювали мотиваційні казки та історії для наших дітей. 

Такі зустрічі завжди проходять весело і продуктивно, і дуже спрощують процес комунікації дітей, батьків та школи. Ми завжди з радістю чекаємо гостей – небайдужих батьків, які цікавляться темами дитячої освіти та розвитку. Слідкуйте за анонсами в фейсбуці!

DSC_9671